dijous, 31 de gener del 2013

Acostumar-nos als lladres?

Tot avui que hem anat plens de la notícia sobre els lladres del PP. Documentada. Els papers del tal Bárcenas han resultat ser atòmics i vull creure que els propers dies, per força, caldrà que passin coses. O no!? ¿Potser que, després d'en Millet i el finançament convergent, la família reial espanyola, el vodevil del cas Treball, després de la recent operació Mercuri a Sabadell o tants i tants altres exemples, ens haguem acostumat als lladres?. Això seria el pitjor que podria passar-nos! Cal ser absolutament exigents i rigorosos. I no soprendre'ns ni per l'humor gras que gasta la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal. Les deu frases amb les que l'Ara resumeix la seva compareixença aquest matí de dijous queden més a la vora d'un guió del Polònia que no pas l'exercici de contrició que caldria esperar. Contrició i dimissions, és clar! Les deu frases, impagables, vénen a continuació. Però tot i que ens podrien fer riure, només poden indignar-nos. Això i agafar empenta: senyora, nosaltres ens n'anem. Quina barra!

1. "La comptabilitat del PP és única, clara, transparent i neta"
2. "El PP nega rotundament que els papers que han aparegut publicats es corresponguin amb la comptabilitat del PP"
3. "Vull dir a tots els espanyols que poden estar molt tranquils, el PP ha complert amb la legalitat vigent"
4. El PP està fent "el major exercici de transperència que ha fet mai un partit" i presentarà "totes les declaracions de la renda"
5. "No conec la lletra de Bárcenas, però els papers ho aguanten tot... Com no he de reconèixer els noms, ¿com no?, si hi ha el meu... Però aquesta informació no es correspon en absolut amb les retribucions [reals]"
6. "Algunes activitats que hi posa [als papers de Bárcenas] sembla que sí que s'han produït"
7. "Serà veritat [el préstec que va demanar Pío García-Escudero i que ell mateix ha admès] però això no valida els papers. Es poden manipular, inventar"
8. "Els primers que estem indignats som el PP. Em sembla una frivolitat que sense cap tipus de prova es facin acusacions falsament per crear alarma social i danyar un partit, quan altres episodis han quedat en l'oblit"
9. "El PP ni ha acceptat ni acceptarà mai cap tipus de xantatge"
10. "Rajoy està molt tranquil i fent el que ha de fer"

La foto, de l'arxiu de "El Jueves".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada