dijous, 30 d’octubre del 2014

El dimarts 4, Terricabras serà al Tori...

Ho vaig dir i ho he complert: enllestir la gigaenquesta, baixar a la manifestació de Barcelona -"Unitat, urnes i independència!"- i, des de l'ombreta de l'empostissat de premsa, celebrar l'exigència d'unes plebiscitàries abans de tres mesos. Fins em vaig imposar silenci l'endemà, quan la reclamació semblava que s'esvania... I encara més, m'he fet voluntari pel 9N i me n'he hagut de tornar a fer per ser-ne a l'institut on treballo…

També des d'ERC ens hi aboquem amb entusiasme: centenars d'actes, arreu del país. I el proper dimarts 4 de novembre, a Manresa, celebrarem l'acte comarcal de la campanya: volem omplir el Teatre Conservatori amb gent d'arreu del Bages. A les 8 del vespre, amb el filòsof i eurodiputat Josep Maria Terricabras. Perquè volem ser lliures, i volem un nou país. I el 9N ho demostrarem, a les urnes o a les portes dels col·legis electorals. Incansables.

Mentrestant, com brama la caverna! El govern espanyol del PP, amb el suport decidit del Psoe, han enllestit una nova impugnació per una enquesta que -vejats meravella!- jutgen encara més perniciosa que l'anterior consulta. Fins i tot els revolucionaris de Podemos diuen que no, que nosaltres no que no podem… Ai Senyor! Ara res d'arronsar-se, eh!? Aquest cop ningú es pot fer enrera, ni podem perdre un minut més. Ni por ni pròrrogues: radicalitat democràtica. Que vingui el 9N però, sobretot el dia 10 convoquem eleccions amb un primer punt compartit: República Catalana. Conjurats definitivament per obtenir la nostra llibertat. Per un país nou: més lliure, més culte, més just… Ho tenima l'abast, i serà per tothom!

La foto la vaig fer ahir, a la secció local d'ERC Manresa en reunió extraordinària: cal pentinar la ciutat pel 9N. I el dimarts 4, hem d'omplir el Teatre Conservatori. Pere Culell, Ferran Estruch, Dionís Guiteras i Josep Maria Terricabras. Una hora curta per un sac d'arguments: valdrà la pena!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada